Cum poate ajunge Victor Ponta un erou

Victor Ponta susţine că “în primele 3 luni din 2015 avem încasări suplimentare de 1 miliard de euro la buget”. Cum nu putem să-l verificăm pe Victor Ponta, trebuie să-l credem pe cuvânt, deşi uşurinţa cu care minte actualul prim-ministru al României este de notorietate.
Păi haideţi domnule Ponta, lăsaţi demagogia şi folosiţi banii ăştia suplimentari, dacă ei chiar există, pentru a rezolva una dintre cele mai mari probleme ale României. Măriţi salariile tuturor medicilor români la cel puţin 1500 de Euro pe lună în mână.

În acest fel veţi stopa exodul creierelor, veţi rezolva problema gravă a lipsei medicilor din rural şi veţi stopa fenomenul şpăgii din spitale fără să mai fie nevoie de arestări. Puteţi face asta, domnule Ponta, cu miliardul suplimentar obţinut, după cum susţineţi, în doar primele trei luni din 2015.

Aţi rămâne în istorie, domnule Ponta, ca salvatorul medicinei româneşti. Zic că e o alternativă de preferat la a rămâne în istorie sub forma de “România a fost condusă la începutul secolului 21 de un prim-ministru plagiator”.

4 thoughts on “Cum poate ajunge Victor Ponta un erou”

  1. Nu ajunge orice ar face. Nu cred ca va fi uitat pentru mizeria pe care a facut-o de alegeri.

  2. Pentru ca la profesori nu trebuie marite. Astia oricum nu pleaca nicaieri. Doar ii educa printre altele si pe medici.
    P.S. Sunt inginer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *