Facebook schimba psihiatria – propunere

Ca să-i pot folosi serviciul de mesagerie instant pe mobil, Facebook îmi cere voie să-mi poată citi şi edita sms-urile, să ştie exact unde mă aflu într-un moment anume, să ştie exact pe cine sun şi de cine anume sunt sunat sau să descarce fişiere pe telefonul meu fără să mă întrebe de sănătate înainte.

În acest context, propun Asociaţiei Americane de Psihiatrie să excludă delirul de urmărire în tulburările paranoide din gama bolilor psihiatrice şi să-l încadreze la noua categorie a manifestărilor psihice minore frecvent întâlnite în rândul utilizatorilor Facebook. 🙂

2 thoughts on “Facebook schimba psihiatria – propunere”

  1. Fiscul si Facebook stiu mai multe despre noi decat noi insine.
    Asta nu trebuie sa ne trezeasca nelinisti,daca nu avem ceva de ascuns.
    Maine nu vom mai fi,urmasii nostri nu vor mai cauta sa vada ce gandeam intr-un anumit domeniu,fotografiile pe hartie nu vor mai exista.
    Se pare ca societatea gaseste mijloace de a face sa dispara urmele epocilor trecute,pe masura ce curba cresterii populatiei se apropie de verticala.
    Totusi,omenirea nu a raspuns,pana azi,la o intrebare:
    CINE SI CUM TREBUIE SA CONDUCA SOCIETATEA,PENTRU A NU MAI SEMANA CU JUNGLA?

  2. Buna ziua.

    Se pare ca facebook sau au subestimat capacitatile intelectuale ale utilizatorilor, sau nu le pasa.
    Este si a treia varianta. Nu le-au subestimat si le pasa ( cantitativ), dar statistic sunt asa de putini cei care au o opinie normala, incat si-au asumat acest rist.

    Daca este asa, gresesc si facebook si altii, pentru ca puterea unui singur individ manat de adevar si sinceritate, este greu de estimat. Ca un fir de apa in varf de munte

    Parerea mea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *