Haita

În doar trei ani, Victor Ponta a trecut de la premierul celui mai cinstit guvern din România la premierul inculpat al unui guvern de penali. Cum de a reuşit să se agaţe de putere în aceşti ani, în ciuda votului covârşitor împotriva lui de la prezidenţiale, a plagiatului, a minciunilor sale şi a hoţiilor apropiaţilor săi?

Răspunsul e simplu: haita. Haita l-a ridicat, haita rolex replica l-a sprijinit, doar haita (nu DNA-ul sau alegătorii) îl va da jos pe Ponta.

(foto: Victor Ponta în mijlocul haitei)

5 thoughts on “Haita”

  1. Puterea poaste schimba pe oricine. Si eu sunt de aceeasi parere dar poate ca si eu, la randul meu, daca as ajunge intr-o asemenea functie m-as schimba ca persoana, fara intentie, te atrage pur si simplu. Poate de-aia nici nu-mi doresc sa fac parte dintr-un asemenea “colectiv”, prefer o munca obisnuita.

  2. A rezistat atat pentru ca romanilor li s-a pus pata pe ochi si au refuzat o lunga perioada sa vada ca USL nu a fost decat o (alta) banda de talhari.

    Dar sunteti pesimist. Nu haita il va da jos, ci presiunea publica. Caderea este inevitabila, pentru ca nu poti pacali realitatea la nesfarsit.

  3. Aveti foarte multa dreptate. Am vazut oameni, de la care nu ma asteptam, schimbati de putere intr-o masura inimaginabila anterior.

  4. Vlade,sa admitem ca ai dreptate.Dar tot articolul poate fi scris inlocuind numele Ponta cu Blaga.Sau cu orice alt nume din Haita rivala. Cu ce sunt astia maibuni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *