Cum ne “ureaza” Radu Mazare, La Multi Ani de 1 mai!

Nenea ăsta nu e un clovn. Nenea ăsta nu e un adolescent care petrece la majorat. Nenea ăsta nu e un animator prostuţ. Nenea ăsta este primarul re-re-re-ales al celui mai important port al României la Marea Neagră. Aici, într-o apariţie la cea mai audiată televiziune din ţară, cântă refrenul staţiunii emblemă a litoralului care “nu e stres, e delirium tremens”.

Radu Mazăre, cel puţin acum, fredonează lucruri adevărate. Delirium tremens este caracterizat prin halucinaţii apărute la alcoolicii aflaţi în sevraj.

Realizarea videoclipului pentru imnul staţiunii Mamaia va fi finanţată dintr-o nouă taxă pe care o vor plăti locuitorii şi firmele din Mamaia, a anunţat marti primarul Radu Mazare. Pentru proprietarii apartamentelor din blocurile construite în Mamaia, taxa de promovare a staţiunii este de 100 de lei, în timp ce pentru firme variază între 700 şi 4.000 de lei. (întreaga ştire o puteţi citi pe Hotnews).

Sumele colectate se vor împărţi între Primăria Constanţa şi o asociaţie de turism. Imnul staţiunii este cântat de Loredana Groaza, Cabron şi Radu Mazare.

Aşadar, La Mulţi Ani de 1 Mai!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *